خرید انلاین میوه مشهد, خواص میوه و صیفی جات, صیفی جات

بمب خاصیت!

بامیه گیاهی است گلدار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش مناطق گرم آسیا و آفریقاست اما بعدها به دیگر مناطق دنیا هم رفته و در حال حاضر در اغلب کشورها کشت می‌شود. گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه میخک دارد. این گیاه در نواحی مختلف زمین می‌روید و میوه آن علاوه بر مصرف غذایی در درمان بعضی بیماری‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بامیه را به تنهایی یا با گوشت به‌صورت خورش می‌توان مصرف کرد. همچنین می‌توانید از آرد خشک شده آن استفاده کنید.

 

خاصیت های بامیه

سلامت دستگاه گوارش

بامیه از مواد غذایی می باشد که به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی می کند. مصرف بامیه باعث می شود که از ایجاد نفخ و باد در معده جلوگیری شود.

 

تقویت استخوان ها

جالب است بدانید که مصرف بامیه به تقویت استخوان ها نیز کمک می کند. بامیه حاوی مقادیر غنی از ویتامین K و اسید فولیک می باشد و به همین دلیل به تقویت و افزایش رشد استخوان ها کمک شایانی می کند.

 

درمان آسم

بامیه به دلیل اینکه علاوه بر خواص ضد التهابی ، حاوی مقادیر غنی از ویتامین C است می تواند به درمان بیماری هایی مثل بیماری آسم کمک کند.

 

خواص بامیه برای فشار خون بالا

مصرف بامیه به جهت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند اثر کمک کننده داشته باشد. همچنین می تواند برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری (پره اکلامپسی و اکلامپسی) و گرفتگی عضلات طی دوران بارداری مفید باشد.

 

تقویت حافظه

یکی دیگر از خاصیت های بامیه این است که می تواند باعث تقویت مغز شود. در برخی کشورها به همین دلیل بامیه را در رژیم غذایی دانش اموزان قرار می دهند تا به تقویت ذهن و افزایش حافظه دانش اموزان کمک کند.

 

پاک سازی کبد

در بامیه نوعی مایع لزج وجود دار که این مایع با چسبیدن به اسید صفراوی و کلسترول باعث می شود که به روند پاک سازی کبد کمک شایانی شود.

 

سلامت چشم ها

مصرف بامیه می تواند به سلامت چشم ها کمک شایانی کند. بامیه دارای ویتامین های A و C می باشد و به همین دلیل برای سلامت چشم ها ضروری است.

 

خواص بامیه برای پوست

ویتامین ث برای پوست جوان‌تر- ویتامین ث موجود در بامیه در واقع به حفظ ظاهر جوان پوست کمک می‌کند. به ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند. این هم به نوبه‌ی خود پوست‌تان را جوان‌تر نگه می‌دارد و باعث می‌شود که پرطراوت‌تر به نظر برسد.

 

موارد منع مصرف بامیه

بامیه به دلیل اینکه دارای اگزالات ( اسیدهای ارگانیک موجود در گیاهان ) می باشد می تواند به افزایش ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کمک کند. به همین دلیل افرادی که مستعد سنگ صفرا و سنگ کلیه هستند بهتر است از مصرف بیش از حد بامیه خودداری کنند.

 

 بامیه از نظر طب سنتی

  •  از طب‌سنتی ایران بامیه  سرد و تر است.
  •  مصرف آن برای افراد گرم‌مزاج مفید است.
  • برطرف کردن بلغم، صفرا و سودا تاثیرگذار است.
  • جوشانده گل بامیه ضدسوداست. برای تهیه این جوشانده باید گرم بامیه را در سی‎سی آب بجوشانید و سه بار در روز هربار یک استکان میل کنید.
  •   جوشانده بامیه تقویت‌کننده و نرم‌کننده پوست است.-درمان‌کننده سوزش و درد در مجاری ادرار است.
  • لعاب حاصل از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم‌کننده است و برای درمان سوزاک به کار می‌رود.
  •  تخم بامیه محرک قلب و ضداسپاسم است.
  •  قدیم‌ترها از بامیه ضماد تهیه کرده و روی زخم می‌گذاشتند تا آن را التیام دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.